Traži proizvode

KAPIJE ZLATIBORA

KAPIJE ZLATIBORA
Blog 07.03.2023

 - VILA VIOGOR                                                         

 - VILA GRUDA

 - VILA GRADINA 

 - VILA LISKA - u izgradnji   

 - VILA ČAVLOVAC - u izgradnji

Sva tri objekta, kao i buduće objekte u naselju, karakteriše moderno projektovanje, visok kvalitet upotrebljenih materijala i završne dorade, što ih čini veoma udobnim za život. Prilikom odabira materijala rukovodili smo se savremenim tendencijama u gradjevinarstvu, a pored vrhunskog kvaliteta koji ce zadovoljiti estetske kriterijume budućih korisnika stanova,.

Podne i Zidne obloge – U kuhinji i kupatilu su ugrađene uvozne pločice većih formata, visokog kvaliteta, dok je u ostalim prostorijama ugrađen hrastov parket prve klase.

Sanitarije – Prvoklasne, visokog kvaliteta i modernog dizajna, svetski priznatih proizvođača. Ugradni vodokotlići, slavine i tuš-baterije, bojleri su visokog standarda


Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing