Poslednje viđeno

Traži proizvode

 

Radno vreme korisničkog servisa za dobijanje informacije statusu naručene robe,radi svakim danom od 8h do 15:30h  sem nedelje. Proizvodi poručeni preko naše on line prodavnice, šalju se potrošaču u roku od 2 do 10 dana.

U ponidi imamo tri opcije za dostavu naručene robe, našim trasportnim vozilom do adrese kupca, kurirskom službom ili ličnim preuzimanjem na adresi nekog od naših objekata.

VAŽNA NAPOMENA

Ukoliko je isporuka našim dostavnim vozilom, isporuka se vrši do ulaza objekta u koji se vrši isporuka.Odnosno do najbližeg mesta do kojeg je moguće prići dostavnim vozilom. Potrošač ima obavezu da obezbedi istovar i preuzimanje robe. 

Ukoliko AQUA LAND vrši isporuku poručene robe, isporuka je besplatna za porudžbenice preko 20.000 dinara odnosno ona je besplatna ukoliko udaljenost nije veća od 20 km od našeg najbližeg prodajnog objekta. 

Iporuka kurirskom službom se vrši do vrata stana,kuće. Cena isporuke zavisi od težine paketa ,Rok na reklamacije za isporučenu robu je 24h od prijema pošiljke.

Roba za koju ne vršimo standardne isporuke su pločice, gabaritne sanitarije i artikli podložni oštećenjima prilikom transporta, ukoliko se nešto od navedene robe nalazi na porudžbenici, kontaktiraće vas neko iz prodajnog tima za dalji dogovor.

 

Po vašoj porudžbenici, kontakturaće vas naš prodavac u roku od 24h radi dalje realizacije.

Ukoliko AQUA LAND nije u mogućnosti da isporuči neki od naručenih proizvoda potrošaču, zato što naručeni proizvod nije na zalihama trgovca, trgovac će vas obavestiti. Međutim, ukoliko je narudžbina izvršena u petak nakon 16h, trgovac će potrošača obavestiti u ponedeljak prepodne, i to slanjem obaveštenja na e-mail potrošača ili pozivanjem na navedeni broj telefona.

 

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing