Poslednje viđeno

Traži proizvode

U 2023.g AQUA LAND slavi 20. godina od osnivanja

U novoj godini našem kolektivu su potrebni ozbiljni , kolegijalni I odgovorni ljudi. Ukoliko ste ambiciozni I komunikativni, dođite da radimo zajedno. Naš kolektiv postoji od 2003g I naši radnici su godinama sa nama, što govori o našem odnosu prema poslu I kolektivu. U sastavu našeg kolektiva nalaze se majstorska radnja, salon keramike, magacin keramike koju uvozimo I vozni park.

U narednom periodu imamo projekat za proširenje posla I poslovnog prostora, što nam otvara potrebu za radnicima na svim pozicijama.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, pošaljite nam vaš CV, a mi ćemo Vam odgovoriti I zakazati sastanak u što je moguće kraćem roku, kako bi vam prezentovali našu viziju I vašu poziciju u našim planovima shodno vašem CV-u.

 

S poštovanjem

TEAM AQUALAND- a

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing