Poslednje viđeno

Traži proizvode

 

Firma AQUA LAND je osnovana 2003.godine u Beogradu. Bavimo se uvozom i prodajom keramičkih pločica, sanitarija, vodovodnog, kanalizacionog i elektro materijala. U našim objektima možete naći sve što je potrebno za renoviranje I opremu Vašeg kupatila. Prvobitno smo bili specijalizovani  za prodaju vodovodnog I kanalizacionog materiala. Godinama smo širili asortiman kroz našu maloprodaju i stvorili uslove za dalji napredak.
2016.godine, otvorili smo salon keramike u kojem možete pronaći najpoznatije I najkvalitetnije brendove iz oblasti keramike.
Od 2019.godine, počinjemo  uvoz keramičkih i granitnih pločica  poznatih renomiranih španskih firmi koje imaju sopstvenu proizvodnju.
Naša ideja je, da na brz i lak način dođete do svega što je potrebno za Vaše kupatilo.
Cilj i motivacija naše firme,ostaje godinama isti, da sve Vaše ideje uspešno sprovedemo u delo, i da se vidimo i sarađujemo svaki sledeći put.

Naša vizija traje 21.godina i kao dokaz je veliki broj naših zadovoljnih i stalnih kupaca.

SA VAMA KROZ BUDUĆNOST
AQUA LAND

 

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing