Poslednje viđeno

Traži proizvode

Uputstvo za poručivanje putem internet prodavnice AQUA LAND.

Nakon odabira željenog artikla, kliknite na opciju DODAJ U KORPU i odaberite količinu klikom na plus ili minus. Nakon toga, vaš artikal se nalazi u KORPI  koja se nalazi u gornjem desnom uglu.

Kada završite sa kupovinom, kliknite na korpu i učitaće se nova stranica u kojoj možete proveriti sve artikle i količine koje ste odabrali. neophodno da upišete validne podatke kako bi vaša porudžbina bila pravilno kreirana i isporučena.Kada završite proveru I unos validnih podataka kliknite na ZAVRŠI KUPOVINU. Nakon dobijanja porudžbenice kontaktira će vas neko iz našeg prodajnog tima  u narednih 24h radi dalje realizacije iste.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi proizvoda ili cena slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 011 267 1805 ili na mail adresu prodaja@aqualand.rs. Takođe to možete učiniti klikom na početnoj strani KONTAKTIRAJTE NAS odabirom nekih od navedenih  brojeva ili mailova.

Hvala što koristite internet prodavnicu AQUA LAND.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing