Traži proizvode

Granitne pločice u dezenu drveta

Granitne pločice u dezenu drveta
Blog 24.11.2023

Granitne pločice u dezenu drveta

U današnje vreme se sve više dizajnera prilikom uređenja kako stambenog tako I poslovnog prostora trudi se da osmisli nešto originalno. U tom pogledu su granitne pločice u dezenu drveta jedna od najboljih opcija za podne obloge u unutrašnjem prostoru.

Granitne pločice u dezenu drveta

U današnje vreme se sve više dizajnera prilikom uređenja kako stambenog tako I poslovnog prostora trudi se da osmisli nešto originalno. U tom pogledu su granitne pločice u dezenu drveta jedna od najboljih opcija za podne obloge u unutrašnjem prostoru. Sama činjenica da je u pitanju dezen koji podseća na drvo jasena, hrasta ili bukve, odnosno oraha, trešnje ili bora dovoljna je da u velikoj meri oplemeni konkretni prostor. Tim pre što se granitne pločice u dezenu drveta mogu naći kako u svetlim i tamnim tonovima, tako i u prirodnoj boji drveta, što posebno utiče na osećaj mira, koji imaju korisnici tog prostora. 

I ne samo da će oplemeniti konkretni prostor, nego će granitne pločice u dezenu drveta pokazati i izuzetnu izdržljivost, a ono što posebno važno za  korisnike prostora u kojima su postavljene granitne pločice jeste njihovo vrlo lako održavanje I mogućnost postavljanja podnog grejanja.

Da ne bude zabune, u pitanju su pločice koje nisu namenjene samo za oblaganje podova a po potrebi I zidova u unutrašnjem prostoru, već se nesmetano, granitne pločice mogu koristiti i u spoljašnjim prostorima.

Pokazuju izuzetno veliku otpornost na različite vrste oštećenja, pa su samim tim jedna od boljih opcija za oblaganje podova u ugostiteljskim i  javnim prostorima.


Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing